Servicii Fitness

Periodizarea antrenamentului cu tehnici combinate intre frecventa cardiaca constanta si variablia. Tipuri de antrenament de hipertrofie urmarind un plan bine pus la punct plecand de la simplu la complex, de la usor la greu. Fitnessul presupune a avea o stare de bine. Executat in siguranta, il poti practica toata viata. Durerile de articulatii nu trebuie sa existe in antrenamentul de fitness. Pentru asta, un antrenor trebuie sa stie executarea exercitiilor corect, trebuie sa faca regresii ale exercitiilor de baza pentru cei incepatori. Trebuie sa aiba puse la punct exercitii de streching si cunostinte de corectare a paramorfismelor (platfus, hiperscolioze, hipercifoze)

Slabire

Dupa sarbatori, dupa nasterea copilului, sau pur si simplu dupa o perioada mai stresanta la birou te poti trezi cu cateva kg bune in plus. E bine sa iei atitudine imediat si sa incepi un program de slabire care sa contina atat exercitii fizice, cat si o dieta personalizata.

Fitnesul este de multe ori confuz, sunt atatea informatii online, fa asta, nu face asta, manaca asta, nu manca asta, cardio inainte sau dupa antrenament? Antrenorul Personal iti va da informatia corecta, tu doar sa iti folosesti energia pentru a atinge obiectivele.

Crestere masa musculara

Daca scopul tau este cresterea masei musculare, hai la sala si eu te voi ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Cu un program de exercitii customizat pe nevoile tale specifice si cu o dieta care sa te ajute in realizarea obiectivelor tale este imposibil sa nu ai rezultatele asteptate.

Salile de fitness te pot intimida. Multa lume care pare ca stie ce are de facut, iti va fi greu sa stii unde sa te asezi si cu ce sa incepi. Cu un Antrenor Personal, te vei simti mai relaxat stiind ca aparatul la care vei lucra este alegerea corecta.

Pregatire examen politie

pentru a obtine cele mai bune rezultate la proba fizica la examenul de la Academia de Politie.

Cand vine vorba de fitness, toata lumea este diferita. Mecanica corpului tau, experienta, obiectivele, nivelul de fitness, ghideaza Antrenorul Personal in a va crea un plan specific nevoilor dvs. Cu un program care se potriveste, este mai probabil sa va mentineti obiceiul si sa vedeti rezultatele.

Antrenamente Online

A trecut ziua si vezi ca ai facut doar 500 de pasi?

  • exercitiile sunt simplu de facut, dar iti lucreaza tot corpul
  • exercitiile pot fi facute acasa, in vizita la parinti, langa copilul care doarme in patut, in concediu, la iarba verde si oriunde te-ai afla la momentul stabilirii antrenamentelor online

PROGRAME OFFLINE

Pentru cei care nu au un program fix, am pregatit programe de antrenament pe care sa le poti executa singur/ singura de fiecare data cand iti gasesti timp pentru ele.

Dieta 21 de meniuri

oferta

50 lei

N

21 de optiuni diferite pentru mic dejun, pranz si cina

Q

Fara suport online

Cumpara 

Dieta 21 de meniuri

prin Eu Platesc

Program antrenament pentru acasa-tonifiere

150 lei

Q

Fara suport online

N

3 antrenamente pe saptamana

N

Exercitii mai complexe pentru toate grupele musculare

N

Antrenamente fara accesorii (gantere, benzi)

N

Exercitii in scris cat si video

Cumpara Program

Antrenament Acasa

prin Eu Platesc

Program antrenament slabire pentru acasa
+ dieta

oferta-150 lei

Q

Fara suport online

N

21 de optiuni diferite pentru mic dejun, pranz si cina

N

12 antrenamente diferite (3 antrenamente/ saptamana)

N

Antrenamente fara accesorii (gantere, benzi)

N

Exercitii explicative prin imagini

Cumpara 

Dieta 21 de meniuri

prin Eu Platesc

Program antrenament in sala de fitness

oferta-150 lei

Q

Fara suport online

N

Exercitii Video explicate pe aparatele din sala

N

4 saptamani plan de antrenament, repetabil

N

20 de exercitii, 12 antrenamente

Cumpara 

Program Fitness in Sala

prin Eu Platesc